Güncel

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Kaliteli hosting firması mı arıyorsunuz? Hosting firma tavsiyeleri

 


Hosting veya Barındırma, bir web sitesinde yayınlanmak istenen sayfaların, resimlerin veya dokümanların internet kullanıcıları tarafından erişebileceği bir bilgisayarda tutulmasıdır. Barındırma hizmeti web sitesinde bulundurulmak istenen içeriğin yüklendiği ve web sayfasının arka yüzüdür.

İnternet sitesi sahipleri için çok önemli bir konudur hosting. İyi bir firma ile çalışmak internet sitenizin geleceğini inşa eder. Giderek artan rekabet ortamında kaliteli hosting firması candır. 

Ben kullandığım ve duyduğum hosting firmaları ile ilgili aktarmak istediklerimi yazacağım sizlere. 

Öncelikle hala kullanmaya devam ettiğim CENUTA firmasından bahsedeyim. Fiyatları piyasaya göre uygun olan bu hosting firması, ben dahil bir çok kullanıcı tarafından olumlu yorumlar alıyor. Aldığım günden beri ( 2 yıl oldu ) internet sitesinde kapanma ya da bağlantı sorunu yaşanmadı. Açtığım destek taleplerinin hepsine en doğru cevaplar verildi. Ben memnunum tavsiye ederim.

VERİDYEN, kullananlardan duyduğum kadarıyla destek ekibi sağlam çalışıyor. Destek ekibi gerektiğinde kullanıcıları arayıp sorunu en kısa sürede çözme odaklılar. Performans konusunda da gayet iyi olan firma bir çok kullanıcıdan olumlu yorum almaktadır. Tavsiye ederim.

GODADDY, daha önce kullanmış olduğum bir hosting firmasıydı. Öncelikle fiyatları piyasaya göre biraz yüksek. Destek konusunda sorunu olmasa da kullandığım süre içerisinde internet sitemin bir kaç kez kapandığını hatırlıyorum. Piyasaya reklamlar ile fırtına gibi gelmişti. Bilinen popüler bir hosting firması lakin fiyat performans olarak değerlendirdiğimde daha iyilerinin olduğunu görüyorum. 

NATRO, kısa bir süre kullanıp memnun kalmadığım bir hosting firmasıdır. Ben destek ekibi ile anlaşamıyordum. Destek ekibi ile anlaşamadığınız bir hosting firması ile çalışmanızı tavsiye etmem. Bağlantı, bant sorunu ve siteye ulaşılamıyor hatalarını en fazla aldığım hosting firması olmuştu. Fiyatı orta seviye olsa da ürünleri alırken ekstra ücretler çıkarabiliyorlar. Fiyat performans açısından değerlendirdiğimizde çok daha iyilerinin olduğu net görünüyor. 

Yukarı da bahsettiğim hosting firmalarının dışında çevremden duyduğum kaliteli hosting firmaları şunlar, Güzel Hosting, Turhost

Yorum Gönder

0 Yorumlar