Güncel

10/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ücretsiz kullanabileceğiniz stok fotoğraf/resim siteleri

Öncelikle unutmadan bu sayfayı favorilerinize ekleyin. 

Her zaman lazım olacak muhteşem fotoğraflara buradan ulaşabileceksiniz. Dijital yayıncılığın artışı ile birlikte fotoğraf ihtiyaçları da artış gösterdi. Sizler için, içerikleriniz de kullanabileceğiniz, ücretsiz ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar, görseller indirebileceğiniz stok fotoğraf sitelerini derledim.

Ücretsiz stok fotoğraf sitesi nedir? Anlatmak istediği durumu, anı, zamanı, fikri, mesajı anlatan, telif hakkı çeşitli lisanslar ile korunan/serbest bırakılan hazır görsellerdir.

Ücretsiz stok fotoğraf bulabileceğiniz siteler

Pikwizard, ücretsiz resim kütüphanesi. Birbirinden kaliteli resimleri kategorilerden ve arama yaparak bulabilirsiniz. Siteye ulaşmak için buraya tıklayın.

Foter, veritabanındaki 335 milyondan fazla stok fotoğrafına buradan ulaşabilirsiniz

Finda.Photo, CC0 lisanslı  stok fotoğraflarını bulmak için basit ve temiz bir arama motoruna sahiptir. Arama çubuğundaki anahtar kelimeye, popüler etiketlere, kaynağa veya hatta renge göre arama seçeneklerine sahiptir. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Pexels, dünyanın en popüler ve ücretsiz stok fotoğraf sitelerinden bir tanesi. İş dünyasından, sağlığa kadar pek çok konuda yüksek çözünürlüklü fotoğraf bulabilirsiniz

Pixabay, çarpıcı ücretsiz resimler, cömert topluluğumuz tarafından paylaşılan 1,6 milyon görüntü ve videoyu keşfedin.

StockSnap, güzel ücretsiz stok fotoğraf, her hafta yüzlerce yüksek çözünürlüğe sahip görüntü yükleniyor. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Shopify Burst, web siteleri ve ticari kullanım için ücretsiz stok fotoğrafları, ücretsiz, yüksek çözünürlüklü görüntüler indirin Ücretsiz fotoğrafı buradan arayabilirsiniz.

Rgbstock, %100 ücretsiz stok fotoğraflar, 100 000'den fazla hazır fotoğrafa ulaşmak için tıklayın.

Lifeofpix, ücretsiz ve yüksek kaliteli stok fotoğraf sitesi. Aynı zamanda kendi stok fotoğraflarınızı da gönderebilirsiniz. Bununla birlikte ücretsiz stok videolar da mevcut.Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Travel Coffee Book, güzel seyahat anlarını paylaşma, ücretsiz, yüksek kaliteli tatil ve seyahat görselleri bulabilirsiniz

Picography, muhteşem, yüksek çözünürlüklü, ücretsiz fotoğraflar buradan ulaşabilirsiniz.

IM Free, Web tasarım projeleri ile uğraşanlar için hazırlanmış ücretsiz stok fotoğraf sitesi. Web sitesi için tıklayın.

Stockvault, her gün eklenen yeni fotoğraflar, metinler ve çizimler! Ulaşmak için tıklayın

Nilssonlee Cupcake, Buradaki tüm fotoğraflar Creative Commons CC0 lisansı altında lisanslanmıştır; bu, görüntüleri ücretsiz olarak kullanabileceğiniz anlamına gelir. Çok kaliteli resimlere ulaşmak için buradan.

Startup Stock Photos, Teknoloji ve startup'lar için ücretsiz yüksek çözünürlüklü stok görsel sitesi ulaşmak için buraya tıklayın

Unsplash, hemen hemen her şey için uygun olan yüksek kaliteli sanatsal fotoğraflar  için mükemmel bir kaynaktır. Web siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Free Images, sahip olduğunuz herhangi bir proje için ücretsiz olan bir stok fotoğraf kaynağıdır. Pek çok kategoriye göre ayrılmış ve arama işlevleriyle taranabilen çoğunlukla genel resimlerden oluşan bir koleksiyona sahiptir. Web siteye buradan ulaşabilirsiniz.

En iyi görsellere ulaşabileceğiniz siteleri yukarı da verdim. Peki simge ya da icon kullanmak isteyenler ne yapacak? Onlar içinde aşağıdaki siteleri veriyorum.


Game icons, 2000’in üzerinde çalışmaya yer veren Game icons sitesi oyun geliştiricilerinin ve Webmasterların dar zamanlarında ilaç olabiliyor. Ayrıca ikonları kolayca şekillendirebiliyor olmanız dolayısıyla bu sitede yer alan grafikleri basit logolar yapmak için de kullanabilirsiniz.

The Noun Project aklınıza gelebilecek hemen her şey üzerine binlerce ikon dosyasını size ücretsiz olarak sunuyor. Web siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar